Om campingen

Krono Camping Lidköping har Unikt läge vid Vänerns strand med bara 15 minuters gångavstånd till Lidköpings fina centrum. Campingen är femstjärnig och håller en hög standard och kvalité.

Hos oss kan ni bo året runt både i våra fina stugor och på en campingplats med EL/TV, EL/TV/VA eller på vårt Husbilsland med EL/TV/Vatten. Ni kan bo dygn, vecka, olika typer av säsong men även månadsvis.

Under högsäsong (28-31) har vi Barnklubben ”Älgen Swen” igång och i anslutning av anläggning ligger tempererade bassänger som våra gäster erhåller fribiljetter till.
Lidköping har ett mycket bra geografiskt läge där ni som besökare har fina utflyktsmål att utforska både för barn och vuxna. Vi rekommenderar Läcköslott och det pittoreska Spikens Fiskeläger, vårt vackra naturområde Kinnekulle, Skara Sommarland som är ett mecka för barnen, Rörstrandscenter med både museum och outlet försäljning samt Vänermuséet som ligger alldeles utanför campingen.

Restaurang Sjökanten ligger i hjärtat av campingen med sjöutsikt som erbjuder både mycket god mat som passar alla samt att det är underhållning flera dagar i veckan under högsäsong. Se flik underhållning. Vuxna med barn kan sitta och njuta i restaurangen under tiden som barnen aktiverar sig på golfbanan eller på studsmattan. Under högsäsong har vi även Café Sjökanten öppet med både mjuk- och kulglass.

Övriga faciliteter som campingen erbjuder

Bastu och Bubbelpool med relaxmöbler (kan hyras tillsammans eller var för sig). Specialpriser till er som är incheckad campinggäst!
Äventyrsgolf, Femkamp. Campingen har intern- och satellit-TV med 9 kanaler.

- Fina grillplatser      
- Servicestation för husbilar
- Hundvårdsrum – Här kan ni borsta, duscha och föna era hundar
- Trådlöst internet
- Gym

Allmän information

(Håll muspekaren över symbolerna för att få en symbolförklaring.

Accepterar Svensk Campingcheck Rullstolsburna Rörelsehindrade Synskadade Accepterar MasterCard/VISA Kurs & konferenslokal Tvättmaskin Torktumlare/skåp Skötplats/rum Särskild anordning för latrintömning från fasta tankar. Kiosk Servicebutik Gatukök Ängsmark Blandskog Familjecamping - ej ungdom under 18 år utan målsman. Moderniserad/nybyggd senast 1991 Ugn Microvågsugn Satellit-TV Lots-service Batteriladdning Hundar är välkomna

Smink och håravdelning

Hundvårdsrum

Husbils servicehus

Matplats servicehus

Matplats servicehus